Catalog
  • Disponibilitate: stoc suficient

Masina gaurit,insurub 2acumul Li Ion 18V - DZ-SE128

367.80 RON
Trimite comanda astazi Joi, 05 October si primesti coletul Vineri, 06 October


Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu 2 acumulatori Detoolz DZ-SE128, 18 V, 1450 RPM, 10 mm mandrina este un model potrivit pentru lucrari de dimensiuni medii si mici necesare in gospodarie sau in ateliere.
Este proiectata pentru functionarea la temperaturi ambientale cuprinse intre + 5°C si 40°C iar pentru instalarea la altitudini se recomanda nu mai mult de 1000 m peste nivelul marii. Umiditatea ar trebui sa fie mai mica de 50% la 40°C.
Poate fi depozitata sau transportata la temperaturi ambiante intre -25°C si 55°C.
Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu 2 acumulatori Detoolz DZ-SE128, 18 V, 1450 RPM are o structura simpla si compacta, avand o carcasa cu proprietati mecanice foarte bune, toate componentele fiind fabricate in conformitate cu sistemul metric, astfel incat este usor de utilizat, usor de reglat si reparat.
Diametrul maxim de gaurire poate fi indicativ: - un otel aliat sau anumite esente de lemn pot fi dificil de gaurit atunci cand sunt deosebit de dure. Pe de alta parte, este posibil sa nu fie dificil sa insurubati diametre care depasesc cifra max. de 8mm indicata mai jos.
Cifrele indicate ca niveluri de emisie sonora nu sunt neaparat niveluri de lucru sigur. Desi exista o corelatie intre nivelurile de emisie si expunere, aceasta nu poate fi utilizata tn mod fiabil pentru a determina daca sunt necesare sau nu alte precautii.
Factorii care influenteaza nivelul efectiv al emisiei sonore include si caracteristicile camerei de lucru, celelalte surse de zgomot etc.
De asemenea, nivelul admisibil de expunere poate varia de la o tara la alta. Cu toate acestea, aceste informatii vor permite utilizatorului aparatului sa evalueze mai bine pericolul si riscul la care se supune daca nu utilizeaza casti de protectie. 
Componenta pachet: 
• Masina de gaurit:1 buc 
• Cartus baterie(LI-ION) 2 buc;
• Incarcator pentru acumulator:1 buc
• Surubelnita mixta:1 buc
• Instructiuni de operare:1 buc 
• Valiza profesionala: 1 buc 
• Garantie

Brand:
Detoolz
Capacitate acumulator:
1.3Ah
Cuplu maxim:
24Nm
Diametru maxim suruburi:
8mm
Diametrul gaurii:
Lemn:38mm;Otel:13mm
Moment de torsiune maxim:
63Nm
Numar bucati/bax:
6
Tensiune acumulator:
10.8-18V
Tip acumulator:
Li-Ion
Tip produs:
Masinidegauritsiinsurubatcuacumulatori
Turaţie de mers la viteza I::
400rpm
Turaţie de mers la viteza II:
1450rpm
Events WP_Query goes here.

Produse complementare

Sus